Megtörtént esetek

Akadnak olyan, tényleg emlékezetes és különleges esetek, amik – azon kívül, hogy megmaradtak a fejemben -, tényleg fantasztikus eredménnyel zárult történetekké váltak.

Sok históriám van, hármat megosztok nyilvánosan, teljes nevek nélkül. A történetek szereplői mind hozzájárultak a megjelenéshez.

Nóra tollából:

2016 márciusában Péter keresett meg azzal, hogy apukája halálát követően nem találják a széfkulcsot és a kódokat, így nem tudják azt kinyitni. (A méretes széf a lakóház főfalába volt beépítve , így a megmozdítása komoly kockázatot rejtett) A széfben tárolt iratok fontosak a meglévő vállalkozások további működéséhez. Egyértelmű volt, hogy ez egy olyan megkeresés, amiben aligha lesz más kapaszkodó, mint az apukával történő kommunikáció kezdeményezése. Házhoz mentem, apuka alagsori műhelyébe, ahol imádott tartózkodni.
Az előkészületeket követően apukát sikerült gyorsan szóra bírni, konkrét szám- és névadatokkal szolgált, meglepően sok üzleti információt írt meg nekünk a tábla segítségével. Ugyanakkor a kulcs helyét nem volt hajlandó elárulni. A tábla segítségével egyértelműen tudtomra adta, hogy nem mondja meg, csak a fiának hajlandó leírni, én menjek ki a helyiségből. Hosszas alkudozás kezdődött, hiszen az én energiám és vezetésem nélkül nem működik a rendszer. Végül apuka beadta a derekát, majd közölte: “Rajta ülsz!”. Rajta ülök? Hogy ülnék rajta? Nem értettem. Újra és újra leírta: “Rajta ülsz!”. Nos, kicsit morogtam, de felálltam és elkezdtük Péterrel átvizslatni a fapadot, amin ültem. Láss csodát… a fapad aljához volt ügyesen rögzítve a széfkulcs. Természetesen megköszöntem apukának a segítséget, ám ekkor még egy információt ránk sózott: “Icuka nagyon beteg!” Kérdeztem Pétert: Ki az az Icuka? Kiderült, ő a nagynéni, de nem beteg. Alig pár héttel később kiderült, bizony gondok vannak vele. De ez már egy másik történet…

2017 kora tavaszán Edina keresett meg azzal, hogy megboldogult nagymamája házát nem tudják két éve eladni és csak a nyűg van vele. Valójában egy tértisztítást kért. A helyszínen gyorsan kiderült, egy szimpla tértisztítás itt nem lesz elég, a nagymama ott van és önszántából nem mozdul. Ezért megbeszéltünk egy szeánszhoz időpontot. Kértem Edinát, hogy a kérdéseit gyűjtse össze. A szeánszunk során gyorsan kiderült, hogy a nagymama nem rossz vagy gátló szándékkal maradt a helyszínen, hanem azért, mert a három lánygyermeke közül az egyikkel csúnyán összeveszett pár nappal a halála előtt és nem volt mód a békülésre. Edina meglepődött, mert tudott a konfliktusról, de egyben ez meggyőzte őt a szeánsz hitelességéről. Nagymama elég erőteljesen közölte, hogy márpedig ő abból a házból nem megy el, amig a középső lányával nem beszél. Kérdeztem Edinát, vajon az érintett személy erre nyitott lenne? A válasz határozott nem volt, sőt, megkért, tegyek valamit, biztos van más mód a nagymama elküldésére… Ezt a szeánszot akkor lezártuk.
[A szeánsz után több hónap telt el, majd…] Edina később felhívott, hogy bár nem örömmel, de talán a nagynénje mégis nyitna a lehetőség felé. A szeánsz megnyitását követően egészen döbbenetes dolgok történtek, elképesztő információcsere zajlott, titkokra derült fény, láttam, ahogy a jelenlévő nagynéni szó szerint elsüllyedt szégyenében amiatt, hogy mik derültek ki róla és a viselkedéséről. [ezt itt nem ecsetelem, mert felismerhetővé tenné a családot] Végül a nagymama hozzá méltó módon megbocsátott a gyermekének. Ezt a szeánszot akkor lezártuk.
Végül másnap megejtettem egy ismételt tértisztítást a házban, s alig 3 héttel később már új tulajdonosa örvendett neki.

2020. november: Régi kliensemről tudtam, hogy gyermekkora óta kétségek gyötrik az édesapja kilétével kapcsolatban. Magam sosem ajánlottam fel a szeánsz lehetőségét, de egyszercsak rákérdezett… Igent mondtam. Neki volt gyanúja azzal kapcsolatban, ki lehet a biológiai apukája, de a szeánsz során meghívott anyuka ezt cáfolta a tábla segítségével. Kérdeztem, vajon le tudja írni a biológiai apuka nevét? Nagyon pontosan megadta a nevet, s ekkor a kliensem zokogásban tört ki, mert azonnal tudta, ki az illető. Elképesztő élmény volt. Azóta felkereste a férfit és úgy tűnik… lehet ebből apuka és lánya kapcsolat. Mindezt 47 év kihagyás után!